Kokenut rakennus­alan osaaja

KVR Finland on kokonaisvaltaiseen rakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tarjoaa omistajiensa osaamista teollisuudelle, maataloudelle ja liiketilarakennuttajille. Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista rakennusprojekteista.

Useiden vuosien vahva yhteistyö


KVR Finland yritysryhmän omistajayritykset ovat toimineet yhteistyössä useissa hankkeissa jo 20 vuotta. KVR Finland yhteisyritys on perustettu vuonna 2017 Huittisiin, Satakuntaan. Kohteiden suunnittelussa käytämme pitkäaikaisia tunnettuja kumppaneitamme.

KVR Finlandin eri aloilla toimivia omistajayrityksiä ovat:
Sähkötekniikka: Sähköliike E. J. Lehto Oy / Telilän Sähkötyö Oy, Huittinen, Vammala, Lohja
Talotekniikka sekä teollisuusputkitukset: Metalli ja LVI Lundgren Oy, Huittinen, Järvenpää
Kalusteet ja teollisuuslaitteet: Triotec Oy, Koski TL


Laadun tekijä


KVR Finlandin visio ja strategia on tarjota hallittuja kokonaishankkeita laajalla osaamisellaan energiatehokkaasta ja ympäristöä säästävästä rakentamisesta. Vastuullinen rakentaminen, digitalisaation ja monitilaympäristön huomioiminen on meille tärkeää. Tavoitteenamme on toteuttaa elinkaariajattelun mukaisia energiatehokkaita, kestäviä ja vähän huoltoa tarvitsevia rakennuskohteita.

Toimimme kokonaisvastuurakentajana ja otamme rakennushankkeesi haltuun suunnittelusta toteutukseen. Toteutamme monipuolisesti liike-, maatalous- ja teollusuusrakentamisen kohteita saneerauksista aina uudisrakentamiseen.


Ammattitaidolla toteutetut projektit


Rakennus– tai saneeraushankkeesi on kokeneiden ammattilaisten vastuulla. Meillä on monipuolinen osaaminen ja mm. seuraavia pätevyyksiä:
Sähkö S1, Sammutus SAS, Öljy A, Kaasu A, Kaukolämpöliitokset, Hitsaus menetelmäkokeet.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia päivystys-, ylläpito- ja huoltopalveluita.